lun. iun. 24th, 2024

Coronavirus – un avertisment pentru omenire


Popor de pretutindeni, acest mesaj se adresează şi celor care iau în joacă tot ce se întâmplă în ultimele luni, dar şi celor care iau în serios!

Tot ce se întâmplă acum este un semnal de alarmă pentru omenire.

Oamenii au devenit foarte răi, nu se mai gândesc la aproapele lor.

Cei mai mulţi oameni se gândesc doar la ei şi la familiile lor, fără să se mai gândească la angajaţii lor, prietenii lor, vecinii sau colegii lor. Lumea a ajuns să fie guvernată de legea junglei!

Totul se rezumă la bani, dar oameni buni, dacă se va ajunge să nu se mai poată face nimic cu banii, ce veţi face atunci?

Ce se întâmplă acum pe planetă este un semnal de alarmă, aşa cum au mai fost în trecut şi pe care nu le-am băgat în seamă.

Ce trăim în zilele astea este cumva permis să se întâmple şi nu mă refer la guverne sau organizaţii secrete, ci la un nivel mult mai sus pentru ca oamenii să gândească mai corect, să fie mai buni, nu să alerge după provizii şi să nu aibă măcar o clipă gândul spre Dumnezeu, Singurul care ne poate ajuta!

Dacă s-a permis acest lucru atunci trebuie să ne gândim mult mai profund şi dacă nu o să întoarcem faţa către Dumnezeu, atunci să nu ne plângem de ce va urma.

Tragem un semnal de alarmă şi dorim să ajungă la toată lumea. În afară de făcut provizii şi unii care caută să profite de pe urma acestei situaţii, vă rog să vă gândiţi foarte bine la motivele pentru care se întâmplă toate astea.

Lumea a greşit şi greşeşte foarte mult faţă de planetă şi faţă de creatorul nostru. Am ajuns să promovăm orice prostie care produce bani, nu ne pasă că distrugem generaţii, totul este numai pentru bani!

Pentru cei care vor lua în derâdere aceste cuvinte, întrebarea este: Va pleca cineva cu ceva de pe acest pământ? Când viaţa se termină pleci cu faptele pe care le-ai făcut şi binele lăsat în urma ta, nu cu averile sau funcţiile sau mai ştiu eu ce altceva cu o valoare limitată de timp.

Nu sunt poveşti, Dumnezeu ne vrea mai buni.
Dacă nu facem schimbări atunci degeaba o să dăm din colţ în colţ.

Uneori în viaţă, Dumnezeu este singurul care ne mai poate ajuta.

Cine nu crede în lucrurile astea nu e nicio problemă. Fiecare este liber să facă aşa cum crede.

Sigur, nu sunt de neglijat nici lucrurile care ni se recomandă să facem acum, de la a ne proteja şi până la a face unele provizii sau ce mai recomandă instituţiile statului, însă trebuie să nu uităm că e necesar să tratăm şi cauza, nu doar efectul.
După părerea mea, cauza este că oamenii, în goana lor după bogăţie lumească, au uitat de Dumnezeu.

S-au concentrat atât de mult pe bogăţiile lumeşti încât au uitat să se mai gândească la Dumnezeu, la fraţii lor – toţi oamenii suntem fraţi şi surori, nu trebuie să călcăm în picioare pe alţii că să ne atingem noi scopurile.

Fiecare are familie şi trebuie să se gândească la faptul că un rău făcut altor oameni se va întoarce într-o bună zi precum un bumerang… Din păcate, se pare că mulţi dintre noi nu mai avem gândire şi ne credem „Dumnezei”, luând în derâdere totul.

Acesta nu este un mesaj religios, este un mesaj de trezire la realitate, fără să conteze din ce religie facem parte sau nu.

Text: Actualități Vâlcene
Sursa foto: Facebook -> Dragostea e Dumnezeu

Admin