vin. iul. 12th, 2024

Black Friday – Cele mai așteptate reduceri ale anului vin și la Glasspandoor

Black Friday

Perioada Black Friday reprezintă prilej de bucurie pentru români, întrucât este cunoscut ca fiind cea mai avantajoasă perioadă pentru cumpărături. Prețurile scad drastic, iar stocurile sunt pline. Dacă ai în plan redecorarea casei, de exemplu, poți reduce investiția dacă aștepți ofertele din noiembrie.

Cele mai avantajoase prețuri

Chiar dacă în diverse perioade ale anului există campanii promoționale sau lichidări de stoc, Black Friday rămâne de departe perioada în care prețurile se reduc substanțial. Dacă urmărești un produs care pe tot parcursul anului a avut mici fluctuații în preț, există o șansă foarte mare ca în această perioadă să îl găsești la prețul la care sperai.

Pentru că știm câtă importanță are acest eveniment pentru fiecare dintre clienții noștri, anul acesta am dorit să implementăm Black Friday, să vă bucurăm cu produse la un preț mult mai avantajos decât cel cu care v-am obișnuit.

Cum poți profita de reduceri pentru a-ți redecora casa

În cazul în care dorești să schimbi designul locuinței, Black Friday este o oportunitate pentru realizarea acestor planuri. Cum poți profita de aceste reduceri pentru a-ți redecora casa? Te vom ajuta cu câteva idei.

Principalul element de design din interiorul unui living este canapeaua. Știm cu toții că poate reprezenta o investiție costisitoare, dar de lungă durată, motiv pentru care nu o înlocuiești în fiecare an. Însă, tendințele în materie de amenajări interioare se schimbă constant, iar canapeaua achiziționată acum 5 ani parcă nu se încadrează în noile trenduri. Black Friday la Glasspandoor reprezintă o oportunitate pentru a adăuga un strop de culoare și eleganță în livingul tău. Fie că optezi pentru un stil minimalist, modern sau luxury, avem o gamă diversificată din care poți alege.

Apoi, ușile interioare sunt componente pe care nu le putem ignora când ne gândim la stilul locuinței, dar și la funcționalitatea lor. Bunul gust se reflectă în fiecare element pe care îl folosim în amenajarea căminului. De aceea, achiziționarea unei uși de interior în nuanțe de alb sau antracit poate schimba complet aerul unei locuințe. În plus, indiferent de alegere, lemnul este un simbol al eleganței binevenit în orice încăpere.

O altă îmbunătățire pe care o poți aduce locuinței este montarea tâmplăriei termopan. Nu doar că au apărut modele mult mai moderne din punct de vedere estetic, ci și mult mai performante. Calitatea nu se rezumă doar la aspect, ci și la eficiența produselor pe care le alegi pentru locuința ta, iar tâmplăria de termopan este un aliat când discutăm despre protejarea locuinței și crearea confortului termic și fonic pe care ți-l dorești.

Când spunem start reducerilor?

La Glasspandoor campania de Black Friday se va desfășura în perioada 11-12 noiembrie, când puteți profita de super reduceri la sute de produse pe site-ul nostru, dar și în showroom. Urmăriți-ne pe pagina de Facebook, sau pe Instagram, pentru că vom reveni și cu detalii legate de ora în care spunem START la cea mai mare campanie a anului.

Admin